Tap på jæren

I en tre omgangskamp mot Rosseland torsdag kveld, ble det tap med relativt stygge siffer 6-3. Eigers mål ble scoret av Sander Haugstad og Elion Shatri (2).  Fabian Fluge debuterte for Eiger. Rosseland ble også tildelt straffe i kampen, men den tok Aleksander Haughom seg av. 

Spillende assistentrener Jostein Salvesen oppsummerer kampen på denne måten:

"Vi starter kampen bra, men i 2. og 3. omgang løper vi ikke nok, vi taper for mye dueller og er for passive på dødballer. Vi får heller ikke spillet vårt til å sitte grunnet dårlig balltempo. For å trekke frem noe positivt, så scorer vi tre fine mål. På 2-0 målet viser vi bra oppbyggende spill, balltempo og bevegelse – slik som vi ønsker å fremstå. Kampen viser at vi har en jobb å gjøre på treningsfeltet inn mot seriestart i slutten av august, både når det gjelder fysisk form, taktikk og det å skape gode relasjoner på banen. Ellers var det gledelig at Fabian Fluge fikk sin a – lags debut."

Benyttede spillere:

Aleksander Haughom, Alexander B. Svanes, Bjørn Stapnes, Elion Shatri, Fabian Fluge (debutant), Hans Marius Slettebø, Håvard Leidland, Jan Terje Søyland, Kristian Garpestad, Martin Tønnessen, Per Sigurd Skadberg, Sander Haugstad, Stein Johnny Myklebust, Thomas Hallan-Christensen, Øyvind Garpestad og Jostein Kvernes Salvesen. 

Gult kort: Elion Shatri og Jan Terje Søyland

Rødt kort: Jan Terje Søyland

IMG 3891

Håvard Leidland, Aleksander Haughom og Fabian Fluge (debutant)

IMG 3892

Jan Terje Søyland fokusert, og kom også i dommerens fokus torsdags kveld.  Keeper Per Sigurd Skadberg i bakgrunnen. 

IMG 3902

Aleksander Haughom - reddet straffe. 

 IMG 3896

Mye dueller, som alltids mot Rosseland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn