Potensialet er der...

Spillermøte a-lag 2013
Etter drøye to måneder med å innarbeide en ny spillestil ser Øyvind Skadberg konturene av slik han ønsker at nye Eiger skal fremstå. Selv om det ble tap i gårsdagens kamp mot Austrått er det på flere områder lett å se at Skadbergs påvirkning begynner å sette seg.

Å våge å spille ball samt igangsettinger bakfra har blitt fokusert på - noe som var lett å få øye på mot Austrått. Presshøyde har vært et annet fokus - og mot Austrått ble det presset både høyt og lavt for å øve på å beherske dette. I pasningsspillet skal det være en struktur, men enda er feilprosenten litt for høy. Pasninger og bevegelser det øves på i trening ser man regelmessig igjen i kamp men enda er det en vei å gå før alle spillerne melder seg på samtidig.
Lørdag skal a-laget ha langøkt i Hålå og siden Austrått-kampen ble filmet blir det trolig en liten gjennomgang av både "plusser og minuser".