Nå nærmer det seg noe!

Tirsdag kom bekreftelsen på når a-laget åpner(!) i 2020 sesongen. Selv om det har ligget i kortene en stund at Eiger serieåpner hjemme mot Lura fredag den 7. august er nå datoen bekreftet. I teorien høres det ut som mer enn god nok tid til å være kampklare med snaue to måneder på seg, men serien 2020 er ikke som andre års serier. Fortsatt venter man på å få lov til å trene helt som normalt med full kontakt. Dessuten skal ferie avvikles og Team Hunnestad skulle nok også gjerne hatt en treningskamp eller tre under vesten før det braker løs.

"Vi planlegger i utgangspunktet tre ukers ferie. Det har allerede vært lange uker nå for mange av spillerne og så venter vi alle i spenning på å få en dato når vi kan trene kontakt igjen. Om den datoen kommer rett før ferieavvikling, er jeg redd vi ikke klarer å holde spillerne igjen. Da har vi åpning for frivillige treninger for de mest ivrige. Treningskamper har vi ikke fått noen signaler på, så inntil videre så må vi vente med det. Men kjører nok en internkamp så fort vi får klarsignal", sier Stian Hunnestad.

Underveis på forsommeren har Kenneth Grande returnert til EIK, men årets tropp er fyldigere og bedre enn på lenge vil nok mange si. "Det er selvfølgelig tungt å miste en klassespiller som Grande, men vi har flere spennende spillere som banker på døren. Heldigvis har vi en bred tropp så her blir det kamp om plassene både med og uten Grande", avslutter Eigers trener.

Her er terminlisten for a-lagets 2020 sesong.