Utfordrende motivasjonsmessig

Sesongen skulle nå vært godt i gang med en særdeles travel mai som har vært "normalen". Men fortsatt er korona-tiltakene såpass restriktive at normale treninger bare er en drøm og kamper helt utenkelig. Trenertrioen Hunnestad, Salvesen og Blakstad gjør det de kan for å holde mot, konsentrasjon og inspirasjon oppe, men vedgår at det på ingen måte er enkelt.
"Noen har nok sluppet seg litt ned som følge av den rådende situasjonen og syns nok ikke det er like kjekt å trene med restriksjoner", sier Hunnestad. Han har ingen umiddelbar løsning, men vet jo at jo bedre grunnformen er når ting normaliseres, jo bedre rustet vil enkeltspillere og laget være når man igjen får spille kamper.

A-laget gjorde tilsynelatende en god sesongoppkjøring frem til alt ble stoppet den 12 mars og avansementet til andre kvalifiserende runde i NM ble sikret på Varhaugs bekostning. Dette er det bare satt en strek over og det beste man kan håpe på nå er trolig en halv sesong med oppstart etter sommerferien.
"Jeg har slått meg til ro med at det blir halv sesong i fra august av, men samtidig er alt uavklart, både med hensyn til det å trene normalt og også å få spilt noen treningskamper", avslutter Hunnestad.
 
De tre a-lagstrenerne mener at formen er bra hos de aller fleste, selv om det er individuelle forskjeller. Positivt er det at alle er skadefrie og treningsfremmøtet er bra! 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn