Kim tilbake i rødt og blått!!

Kim Robert Nyborg er tilbake i Eiger etter 10 år. Årene i "utlendighet" er tilbragt i hhv Bryne (2011 og 2012), EIK (2013-2016 + 2018, 2019) og Levanger (2017). Mandag signerte han for Eiger etter å ha trent med "Team Hunnestad" siden desember.

Det var etter en svært god 2010 sesong Kim ble hentet til Bryne. Han ble både toppscorer, årets spiller og kåret til årets midtbanespiller i MX-ligaen som 3 divisjon het det året. Nå håper alle Eiger-sympatisører på at Kim Nyborg vil levere like bra som sist han hadde Eiger-drakt på seg.

"Vi i trenerteamet er veldig glade for å endelig få på plass Kim. Han har i likhet med Kenneth og Mathias glidd fint inn i gruppen vår", sier Eigertrener Stian S. Hunnestad. "Kim er en allsidig spillertype som kan brukes i alle posisjonene offensivt i banen og kan egentlig betegnes som en komplett spiller. Med sin fart, teknikk og voldsomme fysikk så blir Kim en viktig brikke for oss i år. Vi vil også dra god nytte av hans høyde og fysikk på dødball både for og i mot", avslutter en godt fornøyd Hunnestad.
Kim Robert Nyborg står før sesongen 2020 oppført med 178 kamper og 70 mål for Eiger. Han avsluttet forrige periode som Eigerspiller med nr.6 på ryggen. Den har imidlertid Asbjørn L. Larsen overtatt. Kim har da valgt nr.88 som er året han er født.
 
(Funfact: Kim Robert Nyborg og Asbjørn Larshus Larsen debuterte i samme kamp for Eiger i august 2004, borte mot Torvastad.
 
Debut
Skjermdump fra Dalane Tidende 9.august - 2004
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn