Ny spiller klar for Eiger

eimantas
Eimantas Marozas er klar for Eiger og spill i 3 divisjon. Den litauiske spissen var allerede i desember 2011 på Eigertrening da han spilte to internkamper. Av ulike årsaker ble det ikke noe mer spill den gang men han er nå altså klar for innsats i rødt og blått.
I internkampene viste han svært godt igjen og stod bak 7 av de 8 målene laget hans scoret den gang. Hans fotball cv inneholder ellers spill på høyeste nivå i både Litauen, Estland, Polen og Kypros foruten en rekke landskamper på aldersbestemt nivå for Litauen.
Eimantas er født i 1985 og fylte nettopp 27 år. Han har skaffet seg jobb i fiskeindustrien men har høyere utdannelse innen idrett. Eiger håper derfor også å få brukt hans kompetanse inn mot trener- og spillerutvikling.

Litauere desember 2011
Eimantas (nr 2 fra høyre) sammen med Eigers øvrige Litauere i Hålå i desember 2011

Eimantas Marozas ankommer Egersund onsdag kveld og får dermed ikke trent med sine nye lagkamerater før kampen mot EIK torsdag. Om det blir spilletid i den kampen er høyst uvisst.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn