Grande og Perttamo signerte!

Kenneth Grande og Mathias K. Perttamo signerte mandag for Eiger. Dermed har "Team Hunnestad" sikret seg to meget gode forsterkninger foran 2020 sesongen. Både Grande og Perttamo har trent med Eiger regelmessig siden desember og slutter seg nå fullt og helt til troppen. Begge var med på 4-0 seieren over Søgne søndag og med mål på Grande og assist på Perttamo ble det en fin start i rødt og blått.

Kenneth Grande kom til Egersund og EIK foran 2013 sesongen etter spill for både Orre, Bryne og Rosseland og har totalt spilt 247 kamper og scoret 55 ganger for EIK. Mathias K. Perttamo har på sin side 318 kamper og 108 scoringer på sin cv i gult og sort. I tillegg har han kamper for Fløy i Kristiansand.

"I Kenneth og Mathias har vi fått to, i utgangspunktet, offensive spillere som har et stort register og spille på", sier a-lagstrener Stian S. Hunnestad. "Kenneth er en teknisk midtbaneelegant som har et voldsomt driv med ballen, en fantastisk tilrettelegger men også en meget solid avslutter. Mathias er mer direkte i spillestilen. Han er gjennombruddshissig, dødelig effektiv foran mål, men også Mathias har et flott overblikk som gjør han til en bra tilrettelegger. I tillegg er begge, med sin flotte personlighet, fine bidragsytere inn i gruppen. Vi i trenerteamet gleder oss stort over å ha fått på plass to spillere av deres kaliber", avslutter a-lagstreneren.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn