Klart for årets første treningskamp!

Eiger får sin aller første test i det nye tiåret når Søgne står på motsatt banehalvdel søndag ettermiddag kl.1500. Sørlendingene som blir ledet av Thor Jostein Dyrnes er på "Egersundsturne" denne helgen og spilte lørdag mot EIK 2 på Husabø, et oppgjør Team Dyrnes vant ganske så fortjent med 3-1. Men i dag er det altså de røde og blå som er Søgnes motstandere.

Søgne kom som Eiger på andre plass i sin 4.divisjonspulje i fjor og er etter sigende ytterligere forsterket før årets sesong. Eiger har brukt januar måned til å trene hardt og mye og som vanlig i oppstartsmåneden er det noen skavanker både her og der blant spillerne som har utgjort spillergruppa så langt. I følge de siste rapportene vi har fått er følgende spillere aktuelle for spill mot Søgne:
Denis Nadarevic, Anthony Nesvåg, Teo Noreng Tollefsen, Asbjørn L.Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre H.Tveit, Sigmund S.Hunnestad, Kjetil Vigrestad, Simen Omdal, Jostein K.Salvesen, Thomas H.Christensen, Elion Shatri, Kenneth Grande, Mathias K.Perttamo, Matias L.Løyning, Hans Marius A.Slettebø, Øyvind Garpestad, Kristian Garpestad, Martin Tønnessen og Espen Rasmussen.

Avspark på Bøgh Hafsø-banen i dag kl.1500!

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn