Fire treningskamper avtalt

Eigers a-lag startet oppkjøringen til sesongstart i går. I løpet av perioden frem til første serierunde rundt 20 mars skal det selvsagt spilles en del treningskamper. Fire av disse er nå klar og foreløpig er det avtalt to hjemmekamper og to bortekamper. 

Den 3. februar kommer Thor Jostein Dyrnes disipler Søgne til Egersund og kamp mot de røde og blå. Den 13. februar kommer så Kvinesdal - et lag Eiger møtte på bortebane i sesongoppkjøringen i fjor. 21. februar går turen til Stavanger og møte med Brodd, før den siste avtalte kampen er planlagt borte mot Rosseland den 3. mars. I tillegg håper "Team Hunnestad" å få booket en kamp i Hålå den 7. februar.

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn