Teamet rundt a-laget er klart!

Julaften falt de siste brikkene på plass og dermed er det endelig klart hvem som skal lede Eigers a-lag i 2020. Fra klubbens side har det vært et uttalt mål å videreføre det arbeidet Jone Mathiesen og hans team har jobbet med de siste årene og det er derfor gledelig at flere av de som har vært med i 2019 nå også skal bidra i 2020. Satsing på lokale spillere og fokus på trivsel og utvikling har vært en rettesnor i arbeidet de senere år og vil også bli det med det nye teamet. Så vil det selvsagt også bli enkelte endringer og justeringer som skal ta laget enda et hakk videre. Stian Hunnestad blir a-lagets nye hovedtrener og med seg vil han få Eivind Blakstad som assistent, Jostein Salvesen som spillende assistenttrener og (tro det eller ei) Øyvind Svanes som oppmann og materialforvalter.

Den "nye" kvartetten verker etter å komme skikkelig i gang og trommet sammen trening julaften kl.1000 for de som hadde anledning. 2020 blir heller ikke mange dager gammel før sesongoppkjøringen er i gang, selv om seriestart ikke er før (rundt) 20 mars når Eiger tar turen til Lura. Før den tid skal det spilles treningskamper, det blir tradisjonen tro treningsleir til Tyrkia og muligens kommer det også en NM kvalifiseringskamp før seriestart.

Fra treningen julaften:

A trening julaften 2019

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn