A-lag, Eiger 2 og Eiger 3 puljene klar

Denne uken har puljene for klubbens senior herrelag kommet på løpende bånd. Det vi trolig kan si om disse er at det er få overraskelser og at det er høyst sannsynlig at det blir en tøff serie for alle tre. Skal a-laget toppe sesongen 2019 er det som kjent bare et "steg opp på podiet" som vil overgå den prestasjonen. Eiger 2 varierte utrolig i prestasjonene i år og det er ikke så overraskende med tanke på stadig varierende tropper, fra kamp til kamp. Eiger 3 overgikk seg selv i årets sesong ved å bli puljevinner. Grunnlaget ble lagt i vår og tidlig høst og viser hvor bra prestasjoner man kan få ved å være en gjeng som bare har det kjekt sammen. Utover høsten forsvant treningsiveren og da kom også de fleste poengtapene. Iveren kommer nok tilbake når treningene i ny, fin fotballhall starter igjen.

Puljene 2020:

4. div. avd. 1 5. div. avd. 1 6. div. Avd. 1
Eiger Brusand Bakke
Egersunds 2 Eiger 2 Bjerkreim
Frøyland Frøyland 2 Eiger 3
Lura Hovsherad Helleland
Nærbø  Klebe Hellvik
Rosseland Klepp   Hognestad
Sandnes Ulf 2 Kåsen Orre 
Sokndal Moi Lye 
Sola 2 Tonstad Nærbø 2 
Vardeneset Undheim  
Varhaug Vigrestad  
Vaulen    
Vidar 2    
Ålgård     

De som setter opp puljene har en tøff jobb og det skal svært godt gjøres å gjøre alle til lags. Det har likevel tilsynelatende vært lite misnøye å fange opp i år. Her er uansett begrunnelsene og kriteriene Rogaland Fotballkrets har jobbet frem;

Oppsett av 4. divisjon for menn er alltid vanskelig. Vi har et mål om å ha jevne sportslige avdelinger, basert på fjorårets resultater, samt en fornuftig fordeling av opp- og nedrykkslag. Vi jobber for en rettferdig reisebelastning sett over flere sesonger. Og vi skal ha en jevn fordeling av såkalte 2-lag. I tillegg er det et sterkt ønske om å skape flest mulig lokaloppgjør, men vi ser at når de andre kriteriene skal oppfylles, er dette vanskeligere å få til.
I år har vi landet på følgende avdelinger. Ut fra en totalvurdering av overnevnte kriterier mener vi 4. divisjon menn 2020 er satt opp på en rettferdig måte, og at vi har satt sammen to spennende avdelinger med høy sportslig kvalitet, og mange interessante oppgjør neste sesong.
 
Avdelingsoppsettet for 5. divisjon arbeides ut fra noen spesifikke kriterier knyttet til jevnt sportslig nivå mellom avdelingene, og en fornuftig fordeling av opp- og nedrykkslag. Vi ønsker en rettferdig reiseavstand, og flest mulig lokaloppgjør.
For sesongen 2020 har vi kommet fram til et rettferdig, og meget spennende avdelingsoppsett for 5. divisjon.
 
Avdelingsoppsettet for 6. divisjon arbeides ut fra kriterier knyttet til jevnt sportslig nivå mellom avdelingene. Vi ønsker kortest mulig reiseavstand, og flest mulig lokaloppgjør.
For sesongen 2020 har vi kommet fram til et rettferdig, og meget spennende avdelingsoppsett for 6. divisjon.
 
Når det gjelder damelaget, så kommer oppsettet på et senere tidspunkt. Mens fristen for påmelding til sesongen 2020 for herrelagene var 1.desember, er 4.divisjon kvinners frist først den 15 desember.

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn