Fortjent Eiger-seier på Husabø

Det er snart november måned. Det kjente nok både spillere og publikum på kroppen da tredje siste serierunde ble avsluttet med lokaloppgjør mellom EIK 2 og Eiger på Husabø mandag. Eiger tok til slutt en fortjent seier etter et mål i starten av begge omganger signert de to storscorerne Hans Marius Slettebø og Simen Haughom. EIK reduserte på et korrekt idømt straffe ti minutter før slutt og presset på for utlikning, men kampen sett under et var det lite tvil om at de røde og blå var best.

Duoen Haughom og Slettebø sørget for en drømmestart i lokaloppgjøret. Allerede etter fem minutter skulle nemlig Eiger gå opp i ledelsen etter at Slettebø var på rett sted til rett tid på returen etter Haughoms skudd. Utover i omgangen var de røde og blå det førende laget og skapte også flere sjanser som på en god dag kunne gitt tellende resultat, men lagene tuslet til pause på stillingen 0-1. 

Andre omgang åpnet på samme vis som første med Eiger raskest ut av startblokken. Etter få minutter fant Asbjørn Larsen toppscorer Haughom med en fin ball. Tonstad-karen satte bare på turboen og la bak seg det som var av EIK spillere før han avsluttet fint rett i nota og dermed 0-2. Men i stedet for å spille videre på selvtillit og kampdominans, gjorde Eiger som de også gjorde mot Riska i forrige serierunde; Et knepp ned i intensitet og dermed var det kamp igjen. Eiger sentrallinje var imidlertid gode denne kjølige oktoberkvelden og utenom det klare straffesparket, var det ikke mange sjansene de gule og sorte skapte. Dermed endte det med en ny trepoenger til Eiger.

Fredag går årets siste hjemmekamp av stabelen når Midtbygdens IL kommer til Hålå. Da bør publikum innfinne seg for å hjelpe Eiger til en perfekt avslutning på sesongen i Hålå, men vel så mye for å takke av trener Jone Mathiesen og oppmann Øyvind Svanes som tar et (foreløpig) farvel med a-laget!

Kampfakta:
EIK 2 - Eiger 1-2 (0-1)
Målene: 0-1 (5) Hans Marius Slettebø, 0-2 (50) Simen Haughom, 1-2 (80) Morten Bjørlo, straffe
Dommer: Mischa Kellerhals, Orre IL - meget god!
Gule kort: Asbjørn L.Larsen, Stefan Ghilom - to til EIK 2
Tilskuere: over 200
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Stein Johnny Myklebust, Sigmund Stapnes Hunnestad, Stefan Ghilom, Elion Shatri, Jostein Kvernes Salvesen, Thomas Hallan-Christensen, Simen Haughom, Hans Marius Aakre Slettebø
Benyttede innbyttere:
Alexander Barstad Svanes, Matias Leidland Løyning, Bjørn Sæternes Stapnes, Jan-Teodor Noreng Tollefsen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn