Tollefsen og Koldal tilbake i rødt og blått

Sondre Tollefsen (bildet over) og Marius Koldal er tilbake i Eiger og har sluttet seg til a-lagstroppen. 17 år gamle Tollefsen som er opprinnelig Eigergutt, har de siste sesongene spilt i EIK og blant annet spilt en rekke kamper for EIK 2 i 3.divisjon (2018) samt 4. divisjon. Marius Koldal kommer også fra EIK, men spilte deler av vårsesongen 2016 i Eiger. Totalt ble det 2 kamper i 3.divisjon den gang - begge endte med seier og Koldal har således aldri tapt en kamp med Eigerdrakt på.

Marius Koldal2

Marius Koldal

Vi ønsker begge velkommen og lykke til. For Sondre Tollefsen kan a-lagsdebuten komme allerede i kveld. Han er i hvert fall blant de 18 utvalgte i "Team Mathiesens tropp til kampen mot Vidar 2 i Stavanger

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn