Eiger banket Randaberg

Det gikk ikke av seg selv og det tok tid, men Eiger avslørte at de er bedre trent enn noen av rivalene i pulja da Randaberg ble fortjent beseiret i Hålå fredag. Etter 84 målløse minutter var det to erfarne karer som skulle besørge de nødvendige målene på Bøgh Hafsø-banen.

Første omgang var relativt rufsete sett med Eigerøyne. Bortsett fra en god sjanse helt i starten av oppgjøret var det gjestene som virket både mest pigge og vant dueller og andreballer. Mange sjanser ble det ikke ut av det, men Randaberg presset Eiger på defensiven de første 25 minuttene av omgangen. De røde og blå kom ikke skikkelig i seget før det var gått over en halvtime, men da kunne det til gjengjeld blitt nettkjenning på både Simen Haughom og Hans Marius Slettebø etter relativt store sjanser. Lagene tok imidlertid pause på stillingen 0-0.

"I pausen ble vi enige om å holde et høyere tempo med ball, ta dødballer raskere og holde mer bredde for å trøtte ut motstanderne. I tillegg måtte vi forsøke å utnytte bakrommet bak forsvaret deres bedre. Jeg føler guttene fulgte planen helt utmerket og på slutten kunne vi merke at Randaberg ble mer å mer slitne, rommene ble større og større og til slutt fikk vi heldigvis uttelling". Ordene tilhører assistenttrener Stian S. Hunnestad som skulle spille en viktigere rolle i kampen enn han kanskje så for seg før avspark. 40 åringen ble nemlig byttet inn på stillingen 0-0 og bidro både med god ballkontroll og enkle pasningsløsninger. Med tanke på at det i Mandalskameratene i årets 3. divisjon befinner seg to spillere som er henholdsvis et og fire år eldre, er det lite sensasjonelt i akkurat det. Hunnestad viste også at målet han scoret i kampen mot Ålgård i den første oppkjøringskampen før høstsesongen, kanskje ikke var helt tilfeldig. Han satte nemlig inn 2-0 målet med det som i utgangspunktet bare var et lurt, farlig innoverskrudd innlegg. Men ballen gikk forbi alle og rett i nota. Da hadde Hans Marius Slettebø sendt Eiger i ledelsen minuttet før og endelig gitt alle fremmøtte i Hålå noe å juble for. 

Eiger kontrollerte seieren inn på tampen, etter å ha dominert de siste 45 minuttene mer og mer etter hvert som kampen skred frem.

Alexander B. Svanes ble fortjent utropt til dagens Eigerspiller.

Kampfakta:

Eiger-Randaberg 2-0 (0-0)

Målene: 1-0 (84) Hans Marius Slettebø, 2-0 (85) Stian S. Hunnestad

Dommer: Olaf Andre Frøyland, Frøyland IL - meget god
Gule kort: Stein Johnny Myklebust, et til Randaberg
Tilskuere: 160
 
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Alexander Barstad Svanes, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Jan-Teodor Noreng Tollefsen, Stein Johnny Myklebust, Bjørn Sæternes Stapnes, Stian Vigrestad, Jostein Kvernes Salvesen, Simen Haughom, Hans Marius Aakre Slettebø
Benyttede innbyttere:
Øyvind Garpestad, Kjetil Vigrestad, Sondre Havsø Tveit, Matias Leidland Løyning, Even Myklebust, Stian Stapnes Hunnestad

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn