Skadeplaget Eigerlag

Foran kveldens kamp mot Randaberg er det en rekke spørsmålstegn i forhold til tilgjengelige spillere. Skader og sykdom har preget a-laget denne uka og i tillegg blir som kjent oppgjøret i kveld også uten Jonas Skulstad som har dratt tilbake til USA. Av de som definitivt er utilgjengelige finner vi bl.a. Elion Shatri som slo opp skaden han har slitt med i sommer da han kom inn i forrige ukes kamp mot Sunde.

Eigerkaptein Jan Terje Søyland var ikke fornøyd med verken innsats eller kvalitet på det som ble levert mot Sunde forrige fredag og han lover at man vil se et heltent Eigerlag på banen i kveldens kamp.

Trener Jone Mathiesen tror også at Eiger vil være skikkelig påskrudd fra start i kveld og sier at det på tross av skader og sykdom er en tent gjeng som igjen er klar til kamp i Hålå. Han har merket seg at Hans Marius Slettebø er blant dem som har ristet av seg skadeplager som han slet med hele våren og mener angrepsspilleren nærmer seg storformen. Slettebø ble for øvrig matchvinner da Eiger slo Randaberg i persillebygda i vår med kampens eneste scoring få minutter før slutt.

Eiger - Randaberg på Bøgh Hafsø-banen kl.1900 i kveld!