A-laget starter opp igjen

Etter en relativt kort ferie samles a-laget igjen til dyst mandag. I løpet av ferien har spillerne både hatt ansvar for egne treningsøkter og i tillegg er det blitt kjørt treninger for de som er hjemme de to siste torsdagene. I går var 14 spillere samt trener Jone Mathiesen i aksjon på Bøgh Hafsø-banen med kvalitet og et tenningsnivå som på en hvilken som helst annen økt.

Fortsatt vil enkelte spillere mangle når det hele starter over helgen, men frem mot seriestart igjen mot Sunde den 9. august, vil samtlige innfinne seg. I perioden frem mot hjemmekampen mot Sunde, skal det avvikles to treningskamper på bortebane. Opprinnelig var planen å møte Klepp til returoppgjør i Hålå etter at Eiger besøkte jærbuene før seriestart. Det passet imidlertid dårlig for dem denne gang. I stedet blir det bortekamp mot Ålgård fredag 2.august og kamp mot EIK på gressbanen på Husabø mandag 5.august. To tøffe kamper som vil vise hvor Eiger står rett før alvoret braker løs.

Jonas Skulstad.web

Jonas Skulstad returnerer snart til USA

På spillerfronten er det omtrent likt som da laget tok ferie. Muligens kommer det en spiller til inn i gruppa før høstsesongen tar til. I tillegg vil trolig noen av klubbens unge lovende spillere få prøve seg på trening nå fremover. Dessuten skal jo Jonas Skulstad tilbake til USA nå i august. Trolig blir treningskampene mot Ålgård og EIK samt seriekampen mot Sunde noe av det siste vi ser til den solide midtstopperen på en stund. 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn