Ny, sterk borteseier!

Eiger tok en ny sterk skalp på bortebane da Riska ble slått på Hommersåk torsdag. Selv om hjemmelaget hele tiden var farlige på kontringer, var det Eiger som styrte det meste av begivenhetene på en god og våt grasbane.

En relativt jevnspilt første omgang vil nok først og fremst bli husket for en god del feilpasninger fra begge lag, motstandere med respekt for hverandre og en følelse av at man her hadde mer å gå på. Eiger tok ledelsen etter drøyt halvspilt omgang da et innlegg fra Matias L. Løyning ble fomlet ut i returrommet av vertenes keeper. Asbjørn L. Larsen var på plass og fikk satt ballen i mål. Dessverre skulle det ikke gå mange minuttene før Riska var ajour da en av de gulkledde raidet opp venstresiden og slo inn. Et fraværende Eigerforsvar kunne bare konstatere at innlegget ble tatt vare på på beste vis og ballen ble kontant satt i mål utenfor Denis Nadarevics rekkevidde. Selv om Eiger hadde ballen mest, var det likevel ok at lagene stod likt inn til pause.

De siste 45 minuttene var Eiger bra og koplet et visst grep på det hele. Hjemmelaget kom kun til halvsjanser mens Eiger kom nærmere og nærmere ledermålet etter hvert som omgangen skred frem. Det skulle likevel drøye helt til snaue ti minutter før full tid før ballen endelig lå i nota. Eiger fikk brutt hjemmelaget på vei fremover og etter hvert skulle Asbjørn L. Larsen komme til innlegg. Foran mål kom Hans Marius Slettebø i fullt firsprang og satte ballen kontant i mål og de røde og blå kunne juble for ny ledelse i kampen. Etter noen store, men resultatløse muligheter til hvert av lagene helt på tampen, blåste kampens dommer av og dermed hadde Eiger sikret seg nok en solid seier på bortebane.

To kamper gjenstår før ferien. Både EIK 2 og Midtbygdens har vist tegn til gryende form, så det gjenstår enda en stor jobb før man kan finne frem solhatten og fluktstolen.

Riska-Eiger 1-2 (1-1)

Målene: 0-1 (25) Asbjørn L. Larsen, 1-1 (31), 1-2 (83) Hans Marius Slettebø

Dommer: Sabri Cetintas, Sandnes Ulf - ok

Tilskuere: 80, snaue halvparten fra Egersund

Gule kort: Hans Marius Slettebø og Stein Johnny Myklebust, to ti Riska

Eigers lag:
Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Stian Vigrestad, Jonas Skulstad, Stefan Ghilom, Matias Leidland Løyning, Stein Johnny Myklebust, Jostein Kvernes Salvesen, Elion Shatri, Simen Haughom

Benyttede innbyttere: Kjetil Vigrestad, Hans Marius Aakre Slettebø, Emil Leidland, Bjørn S. Stapnes

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn