Stødig og solid!

Eiger tok sesongens åttende seier da Havdur ble slått 2-0 på Tjelta stadion torsdag. En solid og profesjonell opptreden på uvant underlag sikret seieren mot et lag som aldri gav seg og som tross alt har en ganske god sentrallinje. Det var imidlertid liten tvil om hvor seieren ville havne og de røde og blå burde vunnet med klarere margin.

Begge målene kom i første omgang og begge kom etter svært bra spill i forkant. 1-0 ble det i det 10 minutt da Stefan Ghilom ble spilt ut på kant. Ghiloms nydelige innlegg ble møtt av Simen Haughom som headet like nydelig i mål fra relativt kort hold. Drøye fem minutter før pause skulle Eiger doble ledelsen og nok en gang var det fra høyresiden det skjedde. Denne gang var det Bjørn S. Stapnes som ble spilt ut på kant. Han kom seg ned til dødlinjen og slo 45 graders ut foran mål. Måltjuven Simen Haughom var nok en gang på plass og styrte ballen kontant i mål.

I mellom scoringene var det Eiger som trykket på og det var Eiger som skapte sjansene - helt til på overtid av første omgang. På en sjelden visitt i nærheten av Eigers 16 meter fikk en Havdur spiller dratt med seg ballen på imponerende vis og hamret til fra like innenfor 16-meters streken. Heldigvis var Denis Nadarevic på rett sted og fikk armene fort nok opp til at han reddet ballen ut til corner. Lagene gikk til halvtidshvilen med en fortjent 2-0 ledelse til Eiger.

Planen i andre omgang var nok å "drepe kampen" først som sist og mye dreide seg også om de røde og blå de siste 45 minuttene. Likevel ble flere gode sjanser og tilløp ødelagt av upresise gjennombruddspasninger. Eiger malte og malte på, men kampen endte med 0-2 og nye fortjente poeng til Eiger.

Neste uke står Riska på motsatt banehalvdel og også nok en tøff bortekamp. Laget fra Hommersåk taper "aldri" hjemme, så dette blir nok vårsesongens tøffeste test. I tillegg spilles også denne kampen på naturgress og må nok betraktes som en fordel for de gulkledde.

Kampfakta fra Tjelta stadion:

Havdur - Eiger 0-2 (0-2)
Målene: 0-1 (10) Simen Haughom, 0-2 (39) Simen Haughom
Dommer: Svein Storedale, Storhaug FK - god
Gule kort: Et til Havdur
Tilskuere: 50
Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jonas Skulstad, Alexander Svanes, Kjetil Vigrestad, Jostein K. Salvesen, Stein Johnny Myklebust, Stefan Ghilom, Elion Shatri, Bjørn S. Stapnes, Simen Haughom
 
Benyttede innbyttere: Matias L. Løyning, Stian Vigrestad, Teo Noreng Tollefsen, Stian S. Hunnestad

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn