Poengdeling i Sandnes

Eiger gjorde en god kamp, men måtte likevel nøye seg med uavgjort da ubeseirede Sandnes Ulf stod på motsatt banehalvdel i Sandnes mandag. Med medvind i ryggen de første 45 minuttene var det de røde og blå som styrte begivenhetene. En stor mulighet endte resultatløst da Jan Terje Søyland headet i tverrliggeren men Matias L. Løyning skulle fikse Eiger-ledelse da han avsluttet via en Sandnes Ulf spiller og i mål etter snaue halvtimen spilt. Eiger var nærmere en dobling av ledelsen enn vertene utlikning, så det var svært fortjent at Eiger kunne ta med seg 1-0 inn til halvtidshvilen.

Positiv innledning ble det også på andre omgang og det var lite som tydet på at hjemmelaget skulle få noe ut av kampen. Jan Terje Søyland sendte en ny avslutning i metallet bak Sandnes Ulfs keeper - det samme gjorde Asbjørn L. Larsen fra langt hold. Utover i omgangen ble Eiger noe defensive og mer opptatt av å holde på resultatet enn å fortsette å skape sjanser fremover. Det var likevel surt at hjemmelaget skulle få utlikne bare få minutter før full tid. Frem til da hadde Eiger hatt kontroll på det meste og sisteskanse Denis Nadarevic hadde hatt en rolig dag på jobben. På overtid hadde både Eiger og Sandnes Ulf sjanser til å få seiersmålet, men det endte 1-1 og dermed et poeng til hvert av lagene.

Kampfakta: Sandnes Ulf 2 – Eiger 1-1 (0-1)
Målene: 0-1 (27) Matias L. Løyning, 1-1 (87)
 
Dommer: Lucian Popa, Austrått IL - ok
Gule kort: Alexander Svanes, to til Sandnes Ulf
 
Eigers lag: Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Stian Vigrestad, Jonas Skulstad, Stefan Ghilom,Matias Leidland Løyning, Elion Shatri, Jostein Kvernes Salvesen, Simen Haughom, Hans Marius Aakre Slettebø
Benyttede innbyttere: Alexander Barstad Svanes, Bjørn Sæternes Stapnes, Jan-Teodor Noreng Tollefsen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn