Fem av fem!

Eiger tok sesongens femte seier av fem mulige i kveldens oppgjør mot Voll på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Et hardtarbeidende bortelag og en feil dommeravgjørelse holdt på å ødelegge den imponerende sesongstarten, men innbytter og debutant Jonas Skulstad skulle bli tungen på vektskålen med en klasseheading drøye fem minutter før full tid. 

Eiger hadde utrolig mye ball i kveldens kamp. Gjestene gjorde imidlertid det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes i grunnen med det i lange perioder. Lavere tempo enn ønsket samt upresise pasninger og innlegg gjorde at det store ballinnehavet ikke førte til så mange sjanser. Et par innlegg der et større skonummer hadde gjort susen var det nærmeste Eiger kom før Simen Haughom vartet opp med en kunstscoring og chip over Volls keeper etter drøyt halvspilt omgang. Bortelaget hadde lite og ingenting å komme med og befant seg bare unntaksvis i nærheten av Eigers 16 meter. Like før pause var de imidlertid på plass men Eigers keeper Denis Nadarevic avverget tilsynelatende forsøket. Han ble imidlertid dyttet slik at han mistet ballen og i trekket etterpå lå ballen i mål. Eigerspillerne var selvsagt i harnisk, men som kjent er det sjelden en dommer går tilbake på en avgjørelse basert på protester. Lagene tuslet i garderoben på stillingen 1-1, et resultat Voll selvsagt hadde mest grunn til å være fornøyd med.

Eiger dominerte også andre omgang totalt og selv om det ble skapt flere sjanser, begynte man å miste litt troen på at dette ville gå likevel. Vi noterte en stor Vollsjanse etter en kontring der avslutningen gikk over. Utover det handlet alt om Eiger. Flere gode innlegg og nestensjanser ble skuslet bort og da heller ikke Hans Marius Slettebø nettet på det som egentlig var en god heading men i tverrliggeren, begynte tiden å renne ut. Debutant Jonas Skulstad skulle vise seg å bli den reddende engel. Etter et svært godt innhopp var det hans klasseheading i en bue over Volls keeper som sørget for at alle tre poengene ble igjen i Hålå. Noe annet ville dog vært et ran!

Dermed tok altså Eiger sesongen femte trepoenger og er et av topplagene før fotballens nasjonaldag den 16. mai. Da bør det bli folksomt i Hålå når Austrått kommer på besøk!

Kampfakta:

Seriekamp 4.divisjon avd.1 – Bøgh Hafsø-banen i Hålå
Eiger – Voll 2-1 (1-1)
Målene: 1-0 (27) Simen Haughom, 1-1 (45), 2-1 (84) Jonas Skulstad
Dommer: Preben Hellvik, Frøyland – ok, bortsett fra ved Volls utlikning. Der tok Hellvik en feil avgjørelse.
Gule kort: ingen til Eiger, et til Voll
Tilskuere: 145
Eigers lag; Denis Nadarevic, Alexander Barstad Svanes, Jan Terje Søyland, Stian Vigrestad, Jan-Teodor Noreng Tollefsen, Matias Leidland Løyning, Elion Shatri, Stein Johnny Myklebust, Jostein Kvernes Salvesen, Stefan Ghilom, Simen Haughom
Benyttede innbyttere: Asbjørn Larsen, Marius Karlsen, Hans Marius Aakre Slettebø, Bjørn Sæternes Stapnes, Jonas Skulstad

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn