Forsterket a-lag før Voll-kampen.

I morgen jakter Eiger sin femte seier i årets serie. Basert på tidligere års oppgjør blir det en tøff kamp, selv om det var mot Voll (i Verdalen) opprykket ble sikret i 2015. Fjorårets kamper endte 4-3 i Hålå og 1-1 borte.

Denne uken har en ny spiller vist seg på Eigertrening. Direkte fra USA kommer Jonas Skulstad som opprinnelig er fra EIK. Assistenttrener Stian S. Hunnestad sier Jonas er en fysisk sterk og høyreist midtstopper. Han har også bra ballbehandling og overblikk, noe som vil gjøre Eiger enda bedre i oppspillsfasen. Jonas er også allsidig og vil kunne bekle flere posisjoner på banen. At han er venstrebent er heller ingen ulempe, siden Eiger ikke har andre venstrebente spillere i troppen. Hunnestad føler seg også trygg på at Skulstad vil gi Eiger en fordel på dødballer med sin fysiske tilstedeværelse, både offensivt og defensivt.

Jonas Skulstad har bare hatt en trening med laget, men man kunne se med en gang at han har trent godt i USA, hvor han studerer. Han reiser tilbake til studier 13. august, noe som betyr at han vil være aktuell for ni kamper for Eiger. Første mulighet blir altså mot Voll i morgen.
 
Stig Jarle Sleveland er også ny i a-lagsmiljøet av året. Han kjenner vi imidlertid noe bedre til, ettersom han har flere a-kamper fra før og har "trødd i miljøet" noen år nå. Stig Jarles rolle blir som keepertrener - ikke bare inn mot a-laget, men også på damelag og nedover i ungdomsavdelingen. Sportslig utvalg har jobbet lenge med å få til et opplegg med Stig Jarle, og nå er altså denne viktige brikken på plass. Trolig kan vi vente å se Stig Jarle også i forbindelse med enkelte akademi eller fotballskoler.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn