Kan det gå?

Hans Marius Slettebø har scoret jevnt og trutt siden debuten på siste halvdel av 2000 tallet. Etter en god fjorårssesong, der han både ble kåret til årets spiller og i tillegg ble Eigers toppscorer, har han fortsatt målformen også til nå i år. I 2019 har han vært på banen 9 ganger og på disse har han funnet nettmaskene 7 ganger. Det bringer ham opp i en total på 180 scoringer. I jakten på tidenes toppscorer i Eiger, Birger Arnestads 212 mål, ligger altså "Pokey" nå "bare" 32 scoringer bak.
I gårsdagens kamp passerte Slettebø også 360 kamper - noe som gjør at han nå deler fjerdeplassen på statistikken over flest kamper for Eiger. Arne Aase er den som har hatt denne plassen alene siden første halvdel av 2000 tallet da brødrene Birger og Stein Arnestad passerte ham. Arne Aase passeres trolig ganske snart også av Asbjørn L. Larsen som nå står med 357 kamper. Like bak der igjen kommer også Kjetil Vigrestad som også har en god sjanse til å passere sin onkel i antall a-kamper.

Arne Aase 1984.web

Arne Aase - til høyre her - endte på anseelige 360 kamper for Eigers a-lag. De andre på bildet er Bjørn Zakariassen og Tommy Sandvold.

I gårsdagens kamp på Nærbø var det hyggelig å også se skadeutsatte Sigmund Hunnestad i aksjon igjen. Han spilte sin kamp nr.91 i rødt og blått og er trolig den eneste i årets stall (fra nå av) som i løpet av sesongen vil passere rundt tall i antall kamper - hvis han unngår ytterligere skader. Som kjent passerte Kjetil Vigrestad 250 kamper mot Hundvåg.

Statistikk så langt i årets sesong:

NAVN KAMPER MÅL ASSIST GULE/RØDE KORT
Hans Marius Slettebø 9 7 1  
Denis Nadarevic 9      
Simen Haughom 9 7 8  
Stein Johnny Myklebust 9   1  
Jan Theodor N. Tollefsen 9   1  
Jan Terje Søyland 8     1
Marius Karlsen 8 2 4  
Matias L. Løyning 7 2 2  
Asbjørn L. Larsen 7 2    
Alexander Svanes 7      
Stian Vigrestad 6     1
Sondre Tveit 6      
Elion Shatri 6 2 5  
Even Myklebust 5      
Kjetil Vigrestad 5     1
Bjørn S. Stapnes 4 2 1  
Kristian Garpestad 4      
Andreas Dyrnes 4      
Stein-Inge Karlsen 4      
Jostein Salvesen 4 1 1 1
Øyvind Garpestad 4      
Stefan Ghilom 4      
Jone A.B.Mathiesen 3      
Meron Gebreselase 2   1  
Emil Leidland 2      
William Meyer 1 1    
Sander W. Wilhelmsen 1      
Eivind Blakstad 1      
Tobias O. Randa 1      
Stian S. Hunnestad 1      
Sigmund S. Hunnestad 1      

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn