A-lagets påskeopplegg er klart

En mildt sagt uheldig "plassering" av årets påske gjør at Eiger får et nærmere tre ukers opphold i kampene etter den strålende sesongstarten. Duoen Mathiesen og Hunnestad har imidlertid planene klare for å holde hjulene i gang. Inneværende uke inneholder fire treninger, mens neste uke er det trening mandag. Tirsdag går turen til Nærbø og treningskamp i Loen mot et lag Eiger har møtt i seriesammenheng mange ganger de siste årene. I år er imidlertid jærbuene plassert i pulje 2 mens Eiger som kjent er i pulje 1 som vanlig.

Nærbø trenes av Simon S. Stapnes fra Egersund og på tirsdag kan vi kanskje håpe å se igjen hans bror - Bjørn S. Stapnes igjen i Eigertrøya. Bjørn var uheldig i treningskampen mot Kvinesdal der han brakk kjeven to steder. Han er i hvert fall godt i gang igjen med treningene. 

Bjørn S Stapnes april 19

Bjørn S. Stapnes snart klar for innsats igjen!

For de som ønsker å ta turen bort går kampen tirsdag 18:30.

Etter kampen får spillerne fri fra organiserte treninger, men med eget opplegg for egentrening. Laget samles igjen mandag 2. påskedag og torsdag 25. april starter kampen om poengene igjen når Eiger møter Hana i Sandnes.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn