"Pokey" sikret trepoengeren!

Eiger fikk en god sesongstart med tre poeng borte mot Randaberg torsdag. I en ikke alt for velspilt kamp var nok de røde og blå alt i alt det beste laget, men det var først få minutter før slutt avgjørelsen falt.

Første omgang var relativt jevnspilt og verken hjemmelaget eller Eiger maktet å spille seg til de helt store sjansene. Balltempoet var ikke allverden og det var lenge mellom hver gang noen av lagene klarte flere trekk etter hverandre. Det var lite å si på at lagene gikk målløse av banen til pause.

Skader gjorde at Eiger tidlig måtte gjøre sine første bytter. Men med årets gode og jevne stall skulle det få lite å si for de røde og blå. Både Jostein Salvesen, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, Kristian Garpestad og Asbjørn Larsen kom godt ut av sine innbytterroller. Sammen med resten av spillerne overtok Eiger kampdominansen i andre omgang. Både spillemessig og sjansemessig var det på Randabergs banehalvdel det meste skjedde de siste 45 minuttene. Et par gedigne sjanser ble reddet av hjemmelagets siste skanse før altså fjorårets toppscorer Hans Marius Slettebø sørget for at Eiger fikk den best tenkelige seriestarten. Æren bør han imidlertid dele med Elion Shatri som var svært sentral ved målet.  Shatri driblet seg inn i Randabergs 16 meter men ble tatt av vertenes keeper i det han var på vei forbi. Hans Marius Slettebø stod imidlertid på rett sted til rett tid og agerte lynkjapt med en avslutning Randabergs siste skanse kun fikk et lite touch på og ballen snek seg inn i hjørnet. 

Randabergs forsøk på sluttspurt endte resultatløst og Eiger kunne dermed juble for en perfekt seriestart, selv om det selvsagt er en vei frem til der man kan anta at duoen Mathiesen og Hunnestad ønsker Eiger skal være.

Eigers lag: Denis Nadarevic, Jan Theodor Noreng Tollefsen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Stian Vigrestad, Marius Karlsen, Elion Shatri, Stein Johnny Myklebust, Matias L. Løyning, Hans Marius Slettebø, Simen Haughom

Benyttede innbyttere; Jostein Salvesen, Andreas Dyrnes, Stefan Ghilom, Asbjørn L.Larsen og Kristian Garpestad

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn