Gode økter i Tyrkia

A-lagets treningsleir i Tyrkia er godt i gang. Destinasjonen Club Grand Aqua i Side er et sted Eiger har vært på treningsleir også tidligere.

Gode treningsforhold og gode fasiliteter gjør at Team Mathiesen virkelig får kjørt med kvalitet. Ekstra gledelig er det at Stefan Ghilom nå trener for fullt etter å ha vært ute mer eller mindre siden i fjor høst. Etter planen og etter endringer skal nå Eiger møte et østeuropeisk lag med navn Volga på torsdag.

Club Grand Aqua Side

Side 1