Endelig hjemmekamp for a-laget

Fredag møter Eiger nyopprykkede Bryne 2 i årets første test på hjemmebane. Det er bare noen måneder siden de røde og blå ble tidvis utspilt av jærbuene i kamp om seriepoeng, så det er ingen tvil om at det blir tøffe tak i Hålå i kveld. Men Team Mathiesen har en god treningsperiode bak seg, selv om det har vært en god del sykdom i troppen. Forrige fredags planlagte internkamp gikk i den sammenheng fløyten, da man knapt hadde mannskap nok til et lag.

Også i kveld er det en del forfall. Elion Shatri er syk, Stefan Ghilom og Andreas Dyrnes fortsatt ikke klare for spill, Bjørn S. Stapnes er bortreist, Kristian Garpestad har fått fri, mens Simen Haughom er på jobb i Trondheim.

Eiger stiller likevel med følgende tropp; Denis Nadarevic, Even Myklebust, Asbjørn Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Alexander Svanes, Stian Vigrestad, Kjetil Vigrestad, Stein Johnny Myklebust, Marius Karlsen, Teo Noreng Tollefsen, Matias Leidland, Marius Slettebø, Emil Leidland, Sander Wilhelmsen og Meron Gebrehiwot

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn