A-kamp flyttet!

A-kampen mellom Eiger og Klepp er flyttet til sistnevntes bane grunnet de siste dagers snøfall. Riktignok klarte a-laget å avvikle trening på Dalane Energi banen i går, men forholdene var likevel av en slik art at det nok ikke er tilrådelig å spille kamp. På Jæren har det kommet mindre snø enn her i Dalane.

Kveldens kamp blir årets første test for de røde og blå som tok fire av seks mulige poeng mot Klepp i 2018 sesongen. Tradisjonelt har det imidlertid vært vanskelig for klubbens flaggskip å reise hjem fra Klepp med seier i bagasjen, så det blir en god test for Eiger i kveld. Kampen har avspark kl.1900.

Fra torsdagens a-trening

Disponible for Team Mathiesen-Hunnestad-Vigrestad-Svanes i kveld blir følgende spillere;

Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre H. Tveit, Even Myklebust, Alexander Svanes, Elion Shatri, Matias L. Løyning, Teo Noreng Tollefsen, Stian Vigrestad, Simen Haughom, Hans Marius Slettebø, Bjørn S. Stapnes, Stein Johnny Myklebust og Sander W. Wilhelmsen

Det betyr at det ligger an til offisiell debut for både Teo Tollefsen, Simen Haughom, Bjørn Stapnes og Stein Johnny Myklebust. Flere spillere er imidlertid indisponible grunnet skader eller jobb.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn