Leidland tilbake til Eiger!

Eiger FK styrker den lokale profilen enda mer når Emil Leidland nå er klar for å trekke på seg den røde og blåe drakten igjen. Emil har tilbragt de tre siste sesongene i Bryne der han har fått med seg flere kretsmesterskap og også spill for Bryne 2 i 4 divisjon. I Bryne har Emil forsøkt seg både på midtbanen, som ving og på backplass. 

Pga en ryggskade har Emil Leidland ikke fått vist seg frem i særlig grad enda i årets oppkjøring, men både trener Mathiesen og assistent Hunnestad har observert at unge Leidland har både gode basisferdigheter, er teknisk og har en god pasningsfot. "Jeg tror Emil kan bli en nyttig spiller for oss allerede i år", mener Jone Mathiesen om den snart 18 år gamle nyervervelsen.

Eiger ønsker Emil velkommen hjem!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn