Møter Ålgård i NM-kvaliken

I dag ble det klart at Ålgård blir Eigers motstander i NM-kvaliken. Med tanke på den progresjonen laget fra Gjesdal hadde utover sesongen i fjor, kunne vel Eiger knapt fått en tøffere motstander. Likevel håper nok de fleste med røde og blå sympatier på et nytt cupeventyr som i fjor. Kampen er oppsatt torsdag den 14 mars.

Eigertrener Jone Mathiesen tror Ålgård kommer til å gjøre en god sesong i 2019. "Men hjemme i Hålå skal vi slå alle 4. divisjonslag", fortsetter han og håper på et tallrikt publikum og god støtte allerede i kvaliken. Mathiesen sier a-laget har fått en god start på oppkjøringsperioden med mye folk på trening, god stemning og de nye spillerne har glidd fint inn i gjengen.

Av kamper som er avtalt i oppkjøringen til en spennende sesong finner vi på det nåværende tidspunkt;

1.feb. Kl 1900 Eiger - Klepp
15.feb kl 1900 Eiger - Bryne 2
22.feb kl 1900 Ålgård - Eiger
8.mars kl 1830 Kvinesdal - Eiger

I tillegg tar Eiger også i år turen til Tyrkia for å spisse formen inn mot seriestart. Avreise blir to dager etter Ålgård-kampen, den 16 mars.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn