Klar for ny Tonstad-turnering

Eiger er igjen klar for innsats i den tradisjonsrike Tonstad turneringen innendørs som går av stabelen på lørdag. Til sammen 10 lag er påmeldt, for øvrig det samme antall som i fjor og Eiger stiller som i 2018 også i år med et lag! Innendørsturneringen på Tonstad ble første gang arrangert i 1986 og Eiger har vært med ganske mange av de 33 gangene turneringen er avholdt.

For de som vurderer å ta turen til den enn så lenge snøfrie "ski-metropolen" Tonstad, er det stor sjanse for å se flere nye spillere ikle seg Eigerdrakten for første gang. Kampoppsettet for innledende kamper blir for Eigers del som følger:

Kl. 10.24 Eiger - Flekkefjord 1
Kl. 12.12 Flekkefjord B - Eiger
Kl. 14.00 Tonstad 2 - Eiger
Kl. 14.36 Eiger - Tonstad H
 
Eventuell finale spilles kl.17.44

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn