4. divisjonspulja 2019 er klar

I dag forelå oppsettet til neste års 4 divisjon avdeling 1. Rogaland Fotballkrets mener de har kommet fram til et avdelingsoppsett som er rettferdig og attraktivt for alle 28 lag, der det altså er 14 lag i hver pulje fordelt på avdeling 1 og avdeling 2.

Eigertrener Jone Mathiesen er litt overrasket over at alle jærlagene er i den andre pulja. "Alle de nærmeste lagene våre i kilometer-avstand er borte, men gøy med mange nye lag i forhold til i fjor". 

Oppkjøringen til sesongen 2019 nærmer seg for øvrig med stormskritt. 3 desember starter a-laget med to ukentlige treninger, før man starter for fullt like etter juleferien.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn