Avsluttet med målkalas

Eiger avsluttet sesongen 2018 med storseier og 7-2 mot Midtbygdens. Bortsett fra det første kvarteret, leverte de røde og blå tidvis praktfotball med en rekke flotte scoringer. De relativt få fremmøtte i det ufyselige høstværet, fikk virkelig valuta for pengene.

Før kampen ble Hans Marius Slettebø og Asbjørn L. Larsen tildelt blomster for å passere 350 kamper i a-lagsdrakta. Lite visste folk da at nettopp disse to skulle bli kampens to største profiler.

Eiger åpnet imidlertid svakt og gjestene ledet både 1-0 og 2-1 på et tidspunkt etter svakt forsvarsspill. Likevel produserte Eiger en del sjanser og toppscorer Hans Marius Slettebø var det som sørget for utlikning til både 1-1 og 2-2. Utover i omgangen koblet Eiger et grep om kampen og det var ikke mer enn rett og rimelig at Asbjørn L. Larsen headet Eiger i ledelsen for første gang like før pause.

Etter at vikarierende sjefstrener Jan Eric Gløpstad hadde avholdt det som må ha vært en svært inspirerende pausepreken, var det et humørfylt og lekent Eigerlag som entret banen etter hvilen. Eiger leverte noen strålende siste 45 minutter av sesongen og slapp seg virkelig løs. 7-2 som det hele endte med, kunne også vært enda mer, men det de røde og blå leverte gjorde i hvert fall at ingen av de fremmøtte på tribunen angret på at de hadde trosset både vær og vind for å se Eigers flaggskip en siste gang i år.

Assistenttrener Jan Eric Gløpstad som vikarierte for Jone Mathiesen, spilte selv det siste kvarteret. I programbladet kunne han fortelle at han etter kampen legger opp. Vi tillater oss å gjengi Jan Erics egne ord:

"Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for meg, før undertegnede legger fotballskoene på hylla. Jeg har blitt tatt godt imot av alle spillerne, støtteapparatet rundt A-laget og generelt hele klubben. Det har vært en kanon kjekk sesong med mange høydepunkter. Det jeg kommer til å huske best er nok treningsleiren i Tyrkia, cupkampen mot EIK og snuoperasjonen mot Ålgård hjemme i fort Hålå.

Jeg ønsker Jone og resten av gjengen lykke til med neste sesong og har stor tro på at laget tar ytterligere steg mot 3 divisjon."

Jan Eric Gløpstad - her i aksjon mot Frøyland i vår.

Kampfakta:

Eiger - Midtbygdens 7-2 (3-2)
Målene: 0-1 (50 sekund), 1-1 (12) Hans Marius Slettebø, 1-2 (14), 2-2 (39) Hans Marius Slettebø, 3-2 (45) Asbjørn L. Larsen
4-2 (52) Asbjørn L. Larsen, 5-2 (61) Matias L. Løyning, 6-2 (63) Stian Vigrestad, 7-2 (89) Hans Marius Slettebø
 
Dommer: Svein Axel Johannessen, Hidra FK, ok
Gule kort: Hans Marius Slettebø
Tilskuere: 80
 
Eigers lag:
Denis Nadarevic,Jan Terje Søyland, Sondre Havsø Tveit, Even Myklebust, Eirik Aadnøy Gohn, William Meyer, Stian Vigrestad, Matias Leidland Løyning, Asbjørn Larsen, Elion Shatri, Hans Marius Aakre Slettebø
Benyttede innbyttere:
Kjetil Vigrestad, Jan Eric Torres Gløpstad, Kristian Garpestad, Vegard Stapnes

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn