Mathiesen har signert for nytt år!

Jone Mathiesen signerte i dag kontrakten som gjør ham til Eigertrener også i 2019. Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er naturligvis glad for at trenerspørsmålet for neste sesong er avklart allerede før siste seriekamp i år er ferdig -  og han mener Mathiesen har hatt en god hånd om Eigers flaggskip i 2018. "Både vi som har hatt gleden av å samarbeide med Mathiesen og ikke minst spillerne har signalisert at årets trener må fortsette. A-laget har hatt utvikling på flere områder denne sesongen og det er viktig at Mathiesen får fortsette på et påbegynnt arbeid - og at vi får kontinuitet på trenersiden."

Jone Mathiesen selv er glad for at det blir minst en sesong til i Eiger. "Jeg ser potensiale i laget og mener et år er for kort tid til å fullføre et prosjekt med å videreutvikle både klubb og lag. For min del var det naturlig å forlenge kontrakten. Etter lørdagens serieavslutning blir det trolig en liten treningspause før Mathiesen tar med seg a-troppen på sosial tur for å markere sesongslutt.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn