Gode i 75 minutter

Eiger stod ikke løpet helt ut og måtte til slutt ta til takke med et poeng da Riska var vertskap i 21 serierunde lørdag. Drøye kvarteret før full tid ledet Eiger 2-0, men tunge bein som hadde gitt alt på det tunge underlaget, klarte ikke å fullføre helt.

"Hvis noen hadde spurt meg på forhånd om 2-2 borte mot Riska var greit, hadde jeg takket og bukket for det", sa trener Jone Mathiesen etter kampslutt. "Men akkurat nå er det litt blandede følelser som går gjennom meg. Vi var tross alt bare noen minutter unna å være det første laget som slår Riska på hjemmebane siden Vardeneset vant tidlig i april i fjor."

Kort tid før avreise lørdag formiddag ble Eiger oppringt av Riska med beskjed om at kampen var flyttet fra gras til kunstgras. Derfor var overraskelsen stor da man ved ankomst Hommersåk fikk beskjed om at det likevel ble graskamp. Ikke alle i rødt og blått var like godt skodd for gras, men det var likevel Eiger som kom best i gang. Elion Shatri sendte Eiger i ledelsen med et skudd fra 16 meter etter å ha plukket opp et dårlig utspill etter et snaut kvarters spill. Hjemmelaget kom bedre med utover første omgang, men et smart og disiplinert Eigerlag slapp ikke vertene til annet enn halvsjanser. 

Hjemmelaget som jaget utlikning fikk ha en del ball utover i kampen, men Eiger var stadig en trussel på kontringer. Flere ganger var man nære å bryte helt gjennom, men det var likevel en flott enkeltmannsprestasjon av Eigers toppscorer Hans Marius Slettebø som sørget for 2-0 til de røde og blå. Frem til kvarteret før full tid hadde ikke de gulkledde produsert en eneste stor sjanse foran Eigers mål. Da kom til gjengjeld glippen i de bakre rekker hos gjestene. Sisteskanse Denis Nadarevic reddet, men returen ble lobbet over ham og inn i det tomme buret. Inspirert av reduseringsmålet satset Riska alt framover på tampen. Mange dueller da ballen ble lempet fremover endte med enten frispark eller corner og det var hett foran Eigers mål. Det var likevel ekstra surt at utlikningen skulle komme etter et hjørnespark som aldri skulle vært gitt. Even Myklebust headet ballen i hodet på en Riskaspiller, men dommeren stod på sitt, tross protester fra Eigers spillere. Etter 2-2 jaget Riska videre i jakten på et vinnermål, men Eiger red stormen av og da dommeren blåste av etter fem lange tilleggsminutter stod hvert av lagene igjen med et poeng hver.

Kampfakta:
Riska-Eiger 2-2 (0-1)
Målene: 0-1 (13) Elion Shatri, 0-2 (65) Hans Marius Slettebø, 1-2 (76), 2-2 (88)
Dommer: Kjetil Solhaug, Viking FK - mistet det litt på slutten
Gule kort: Jan Terje Søyland, Jan Eric Torres Gløpstad, Torstein Myklebust, to til Riska
Tilskuere: Rundt 60, mange fra Egersund
 
Eigers lag: Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Karlo Biondic, Stian Vigrestad, Jan Eric Torres Gløpstad, William Meyer, Kristian Garpestad, Elion Shatri, Hans Marius Aakre Slettebø.
Benyttede innbyttere: Torstein Myklebust, Inge Andreas Pettersen, Even Myklebust

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn