Fikset Klepp-skalpen i Hålå

Eiger tok nye tre poeng da Klepp gjestet Bøgh Hafsø-banen i Hålå fredag. 2-1 til de røde og blå var greit nok, etter en jevnspilt førsteomgang og en andreomgang med mer Eigerdominans.

Trener Jone Mathiesen har opplevd den reneste sykdoms- og skadebonanza denne uken og helt frem mot kampstart var det uvisst hvilke elleve spillere han kunne sende utpå i den forventede krigen mot poenghissige jærbuer. Fysisk trener og "hobbymassøse" Stian Vigrestad tok ansvar og møtte frem en time tidligere i ettermiddag for å gi intensiv kampforberedende massasje til 5-6 spillere og dermed kunne man sende utpå et ganske så slagkraftig mannskap.

Eiger innledet også bra og store sjanser, først og fremst ved en frisk og pågående Kristian Garpestad (bildet over) , bar bud om et hjemmelag som hadde lyst å gi publikum det de kom for å se. Spillemessig skulle likevel bortelaget vise seg å være helt på høyde med de røde og blå. Eiger var best når ballen ble holdt på bakken og mer så som så når man forsøkte å bli med på Klepps mer direkte måte å spille på. Eiger skulle ta ledelsen etter halvtimen spilt. Stian Vigrestad hamret løs fra 25 meter, men selv om skuddet var både hardt og velplassert, vil nok Klepps keeper se tilbake på kampen og tenke at det var et skudd han føler han kunne tatt. Klepp svarte imidlertid raskt med å flytte spillet mer over på Eigers banehalvdel og etter noen brukbare sjanser satt ballen i nota snaue ti minutter før pause. Det var det ingenting å si på og 1-1 til pause gav et rett bilde av kampen til da.

Gjestene fra Jæren åpnet også andre omgang bra og vi noterte bl.a. en redning på strek av Eirik Gohn og en corner som stusset tverrligger før den trillet ut over dødlinjen til utspill fra mål. Eiger skulle imidlertid snart ta over og store deler av andre omgang skulle dreie seg om de røde og blå. Når ballen ble holdt på bakken slet Klepp til tider med å henge med og dette supplert med Sondre Tveits raid og Jan Terje Søylands kliniske 60 meter pasninger var tidvis underholdende fotball. 2-1 skulle da også komme etter at Stian Vigrestad fant hans Marius Slettebø i "farlig" område. Eigers toppscorer viste seg tittelen verdig og satte kontrollert inn ledermålet. Inspirert av ny ledelse var det Eiger som kjørte kampen også videre og bare utur og en god Kleppkeeper forhindret en større Eigerledelse. Hans Marius Slettebøs heading i stanga var imidlertid det nærmeste Eiger kom. En sluttspurt fra Klepp kom aldri, det var en umulighet så lenge ballen stort sett befant seg på gjestenes banehalvdel. En siste mulighet skulle likevel komme og den var til gjengjeld stor. Etter en godt slått corner befant en Kleppspiller seg plutselig alene i god posisjon foran Eigers mål, men heldigvis endte headingen utenfor. Kampen ebbet imidlertid ut med 2-1 og nye fortjente Eigerpoeng i fort Hålå!

 Kampfakta:

Eiger-Klepp 2-1 (1-1)
Målene: 1-0 (30) Stian Vigrestad, 1-1 (38), 2-1 (58) Hans Marius Slettebø
Dommer, Ole Gya, Helleland, god.
Gule kort: et til Klepp
Tilskuere: 100
 
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Kjetil Vigrestad, jan Terje Søyland, Sondre H. Tveit, Eirik Gohn, Asbjørn L. Larsen, Jan Eric Gløpstad, Stian Vigrestad, Kristian Garpestad, Elion Shatri, Hans Marius Slettebø.
 
Benyttede innbyttere:
William Meyer, Karlo Biondic, Even Myklebust, Vegard Stapnes
 
Kjell Åvendal var atter en gang på plass med kameraet sitt og fikk filmet kampen. Høydepunktene ser du her.
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn