Møter Moi i revansjeoppgjør

Eiger tar i kveld i mot Moi på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Kampen blir et revansjeoppgjør etter at lunddølene sikret seg alle poengene i det omvendte oppgjøret i vår. Begge lag kommer imidlertid fra tap i siste kamp. Moi tapte for Vaulen hjemme, mens Eiger som kjent måtte returnere fra Frøyland poengløse.

For Eiger mangler definitivt Elion Shatri som soner karantene etter sitt 4 gule kort for sesongen sist uke. Vegard Stapnes som har hatt store skadeproblemer hele sesongen er også tvilsom. Morten Nodland har ikke trent den siste tiden grunnet brannskade i foten og blir i beste fall en nødløsning for Asbjørn L. Larsen som kan risikere "utrykning" til SUS grunnet ventende barnefødsel. Til gjengjeld er Sigmund Hunnestad (bildet over) igjen disponibel etter sykdom. Unge Sander W. Wilhelmsen er også med i troppen og kan få prøvd seg på a-laget igjen etter å ha imponert i b-lagets kamp mot Brusand tidligere i uka.

Eiger - Moi har avspark til vanlig tid, 19:00.