"Pokey" nærmer seg Birger!

I løpet av våren har Hans Marius Slettebø sørget for enda flere mål på sin allerede velfylte målkonto. Med sine totalt 158 scorede mål er han nå oppe på delt andreplass på Eigers adelskalender - med samme antall mål som Hans Kristian Mong. Det er likevel fortsatt et stykke opp til Birger Arnestad som står med 212. Arnestad som fortsatt scorer regelmessig på Eiger 3, la opp på A-lagsnivå som 35 åring. Det betyr at 30-åringen Hans Marius Slettebø har enda litt tid på seg til å ta rekorden, om han spiller like lenge som Birger.

Topp 5:

 

Kanskje tar Hans Marius Slettebø enda et jafs nærmere rekorden allerede i kveld. Muligheten er i hvert fall til stede når Eiger og Flekkefjord møtes til treningskamp på Bøgh Hafsø-banen kl.1900!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn