Møter Flekkefjord i oppkjøringen

Eiger har avtalt kamp mot Flekkefjord som et ledd i forberedelsene foran høstsesongen. Kampen er berammet til fredag 27 juli på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Lagene møttes som kjent også før sesongstart i det som var Eigers første treningskamp for året. Da trakk Flekkefjord det lengste strået med en 1-0 seier i Flekkefjord. Siden den gang har både Flekkefjord og Eiger gjort en god sesong så langt. Mens de røde og blå ligger på 4. plass i sin 4. divisjonspulje, er Flekkefjord enda nærmere teten med sin 3. plass - med samme antall poeng som lederlaget Express.

Med noen unntak starter de fleste spillerne i a-troppen opp treningene førstkommende torsdag. Da har de lagt bak seg en værmessig strålende sommerferie med innlagte egentreningsøkter utarbeidet av fysisk trener Stian Vigrestad. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn