Lokaloppgjør over nyttår

kamp kopi
Eigers a-lag er godt i gang med forberedelser til neste års sesong. Treningene startet for fullt allerede i november, og trener Øyvind Skadberg holder i disse dager på å sette sammen en tropp. Treningskampene er også i ferd med å settes og den første kampen ser ut til å bli mot byrival EIK. Denne kampen er flyttet fra Husabø og 1 februar - ut til Hålå og fredag 25 januar, klokken 18:00. Selv om det er tidlig og flere spillere som kanskje ikke er på plass - mye skal testet og prøves - så er det fortsatt et lokaloppgjør med følelser i sving. Det forventes fra eigerfk.no at det skal være forskjell på et 2 og 3 divisjonslag selv om vi skriver januar. Huk av dato og klokkeslett og vel møtt.

Planlagte treningskamper for vinteren finner du her.EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn