Første poengtapet hjemme!

I årets sesong har Eiger vist seg å være nærmest uslåelige på hjemmebane. Men i fredagens kamp mot grønnkledde Varhaug ble det 1-1, og det første poengtapet i "Fort Hålå". Det var imidlertid ingen stor forestilling som ble vist av noen av lagene denne forblåste og noe kalde sommerkvelden.
 
Eiger kom best i gang, og kunne allerede etter to minutter ha fått uttelling, da Matias Leidland kom alene gjennom Varhaug-forsvaret. Litt skrått hold og en god keeper hindret tidlig ledelse. Bare få minutter senere feller William Meyer en Varhaug-spiller inne i sekstenmeteren. Dommeren peker på straffemerket, og Meyer tildeles et gult kort for forseelsen. Eiger keeper Denis Nadarevic klarer ikke avverge straffen og 1-0 til Varhaug som dermed går tidlig opp i ledelsen.
Det bølger mye frem og tilbake, med lite finspill å spore fra noen av lagene. Mange feilpasninger og bare nesten-sjanser noteres begge veier. Varhaug med et skudd i tverrligger noteres, før Eiger overtar mer mot slutten av omgangen.
De røde og blå både kunne, og burde fått balanse i regnskapet helt på tampen. Skudd fra Hans Marius Slettebø og farlige dødballer, og Varhaug kan takke en god, heldig og opplagt keeper for at ikke gir uttelling. Det står dermed 0-1 og jærbuene med ledelse til pause.
Andre omgangen er bare fire minutter gammel da Matias Leidland header et innlegg over keeper fra skrått hold. Alle ser ballen i mål, men ballen treffer stanga og det blir klarert.
Kampen fortsetter noe i samme spor som første, men med litt mer trøkk fra Eiger. Varhaug er ikke helt ufarlige fremover, men er ikke dyktige nok i avslutningsfasen. Eiger-keeperen er våken og god på det meste som skjer.
Etter én time spilt får Elion Shatri et innlegg som han rager høyt på og får headet. Nok en gang, og på mesterlig vis, klarer Varhaugs keeper å redde headingen, som har god bane på vei i mål. Hans Marius Slettebø er på plass på returen og det er fortjent at utligningen kommer. Herifra er det Eiger som jager et seiersmål, og sjanser er det nok av, men Varhaug-keeperen hindrer ledelse.
 
Dommeren kommer i fokus når han dømmer et tilbakespill mot Eiger inne i sekstenmeteren. Jan Terje Søyland sleivsparker en ball, som Eiger-keeper fanger i fast grep. Enorme protester fører til at dommeren konfronterer situasjonen med sin linjemann. 4. divisjons svar på VAR, og dommen blir omgjort. En korrekt avgjørelse.
Eiger presser på mot slutten. Matias Leidland er stadig på farten, og bør nok, etter et fint raid hvor han er alene gjennom, se etter Inge Andreas Pettersen, som står helt åpen og alene på motsatt side foran mål. Matias velger og avslutte selv, men keeper redder nok en gang uten de helt store problemene.
 
Kampen ebber ut til uavgjort, og Eiger klarer dermed ikke ta sin sjette strake hjemmeseier i jakten om viktige poeng, for å holde følge helt i toppen.
Vårens siste seriekamp finner sted allerede tirsdag, borte mot Midtbygden på Tau, før Jone Mathiesen & Co kan ta seg en velfortjent sommerferie.
 
Kampfakta:
Seriekamp 4.divisjon avd.1 Bøgh Hafsø banen Hålå
Målene: 0-1 (9) str, 1-1 Hans Marius Aakre Slettebø (60)
Dommer: Bjørn Reidar Schaal fra Ålgård - ok
Gule kort: William Meyer, Jan Terje Søyland, Jan Eric Gløpstad, Matias Leidland. Ett til Varhaug.
Tilskuere: 150
 
Stjernetoppen:
*** Elion Shatri
** Asbjørn L. Larsen
* Andreas Dyrnes
 
Eigers lag: Denis Nadarevic, Asbjørn Larshus Larsen, Vegard Stapnes, Sondre Tveit, Eirik Gohn, Matias Løining Leidland, Jan Eric Torres Gløpstad, William Meyer, Elion Shatri, Hans Marius Slettebø og Inge Andreas Pettersen.
Benyttede innbyttere: Jan Terje Søyland, Kjetil Vigrestad og Andreas Dyrnes.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn