Endelig satt den!

Hans Marius Slettebø scorer med hodet. Eiger tar årets første borteseier. To bortimot utenkelige scenarioer foran en av årets tøffeste bortekamper da Eiger tok turen til Bryne mandag. Men det var nettopp det som skjedde i en dramatisk kamp der Elion Shatri scoret vinnermålet drøye fem minutter på overtid.

Eiger hadde fordelen av medvind de første 45 minuttene på en innbydende, men vindfull Bryne stadion. Det medvirket trolig til at Eiger fikk flyttet spillet høyere i banen enn de ellers hadde klart mot et relativt ballsikkert hjemmelag. Etter en lovende innledning viste klokka ti minutter da Stian Vigrestad slo en flott pasning inn i Brynes felt. Først på ballen ruvet Hans Marius Slettebø som headet ballen i mål som om han ikke skulle ha gjort annet. Elion Shatri var nær ved å doble ledelsen bare minutter etterpå, men avslutningen gikk til side for mål. Vertene var heller ikke ueffne og like før halvspilt omgang fikk Eiger med nød og neppe avverget en situasjon der halve Bryne mente seg snytt for straffespark. Ti minutter før pause burde Hans Marius Slettebø doblet Eigers ledelse etter et flott raid av Asbjørn L. Larsen i forkant. Slettebøs avslutning gikk i nettveggen. Elion Shatri hadde på sin side en stor mulighet like etter det igjen, men avslutningen manglet futt og gikk dessuten rett på keeper. Det kunne vært tre, men Eiger gikk til pause med en knepen ettmålsledelse.

Som forventet gikk hjemmelaget ut i hundre i starten av andre omgang. Eiger ble veldig baktunge og klarte kun unntaksvis å holde på ballen. Riktignok noterte vi en ny god mulighet ved Elion Shatri, men det var Bryne som skapte det meste og var flere ganger svært nære ved å utlikne. Matias L. Løyning var også nære da han avsluttet utenfor etter en fin ball av Elion Shatri etter snaut halvspilt andreomgang. Når den verste Bryneoffensiven spaknet noe, var Eiger hele tiden farlige på kontringer og mot spillets gang skulle Elion Shatri endelig lykkes og satte inn 0-2 etter å ha kombinert fint med Jan Eric Gløpstad. Eiger begynte å bli trette og Bryne 2 gav seg aldri. En retur fra Denis Nadarevic gav Bryne mulighet til å redusere få minutter før slutt. Når da utlikningen kom et par minutter på overtid var det bare om å gjøre å krige inn poenget. Det syns de fleste utenom Elion Shatri var en god plan. På egenhånd lurte han av det som var av Brynespillere over fem minutter inn i tilleggstiden og satte ballen i nota. Etter påfølgende gledesscener rakk man ikke å spille mange trekkene før kampens gode dommer blåste av kampen. Eiger kunne dermed juble for årets første trepoenger på bortebane.

Kampfakta:

Bryne 2 – Eiger 2-3 (0-1)
Målene: 0-1 (10) Hans Marius Slettebø, 0-2 (77) Elion Shatri, 1-2 (87), 2-2 (92), 2-3 (95) Elion Shatri
Gule kort: Jan Terje Søyland, Stian Vigrestad, Elion Shatri, tre til Bryne 2
Dommer Olaf Andrè Frøyland, Frøyland IL – god.
Tilskuere: ca 60

Eigers lag:

Denis Nadarevic, Asbjørn L.Larsen, Jan Terje Søyland, Morten Nodland, Eirik Gohn, Inge A.Pettersen, Stian Vigrestad, Jan Eric Gløpstad, Matias L.Løyning, Elion Shatri, Hans Marius Slettebø
Benyttede innbyttere; Kristian Garpestad, Sigmund Hunnestad, Sondre Tveit

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn