Målrikt i Hålå!

Eiger gjorde kort prosess med Nærbø på Bøgh Hafsø-banen i Hålå fredag kveld. Selv om gjestene yppet seg i starten av andre omgang, endte det med 6-1 til de røde og blå - en seier som også kunne vært større etter at jærbuene gav opp det siste kvarteret.

Matias Leidland Løyning ble fortjent kåret til dagens Eigerspiller. Det var også han som sendte hjemmelaget foran med både 1-0 og 2-1. Først på en heading da han uforstyrret fikk styre inn ledermålet fra Elion Shatris gode innlegg og dernest på en fin gjennomløpning etter at Sondre Tveit slo ham i gjennom direkte fra avspark. Innimellom hadde gjestene utliknet etter svært passivt forsvarsspill av Eiger. 

Utover i omgangen styrte Eiger mer og mer og det var slett ikke ufortjent da Hans Marius Slettebø satte inn 3-1 etter drøye halvtimen spilt. Et godt innlegg av Asbjørn L. Larsen og et godt mottak av "Pokey" gjorde at han relativt enkelt kunne sette inn kveldens tredje for de røde og blå.

Nærbø gav seg ikke uten kamp og viste med tydelighet at de ikke ville gi Eiger noen poeng uten kamp i innledningen på andre omgang. Nærmest kom de med en avslutning i tverrliggeren, men i det store og hele holdt Eigerforsvaret greit unna. Når de så ikke fikk betalt for innsatsen, fikk man fornemmelsen av at det i stedet var Eiger som hadde flere mål i seg. Og ganske riktig, 4-1 kom på et fint hodestøt av Kristian Garpestad - denne gang med Matias L. Løyning som servitør. Det var et lurt trekk av Hans Marius Slettebø å "kreve" headetrening for lagets offensive spillere etter endt trening torsdag kveld. Selv om han ikke scoret med hodet selv, kom altså to av målene mot Nærbø på headinger. 

Kristian Garpestad og Matias L. Løyning ordnet sammen med Inge A. Pettersen Eigers femte mål for kvelden. Sistnevnte headet frem til Matias som tuppet raske Kristian Garpestad gjennom. Alene med keeper hamret unge Garpestad ballen i nota. Elion Shatri fikk æren av å sette punktum med en scoring han ordnet helt selv. Etter å ha blokkert en klarering fra en svak Nærbøkeeper, brassesparket han inn 6-1 på vakkert vis.

Eiger fortsatte med det sin gode hjemmeform. Så gjelder det bare å gjenskape spill, kynisme, entusiasme og effektivitet også på bortebane. Først da vil man trolig se konturene av et lag som kan ta opp kampen mot Bryne 2 som så langt i sesongen har virket sterkest i 4 divisjon avd.1

Kampfakta:

1-0 (6) Matias L. Løyning, 1-1 (10), 2-1 (11) Matias L. Løyning, 3-1 (30) Hans Marius Slettebø, 4-1 (79) Kristian Garpestad, 5-1 (82) Kristian Garpestad, 6-1 (85) Elion Shatri

Gule kort: Elion Shatri og Hans Marius Slettebø

Dommer: Sigbjørn Paulsen, Austrått - brukte fløyta for mye

Tilskuere: 170

Eigers lag: Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Sondre Havsø Tveit, Stian Vigrestad, Asbjørn Larsen, Jan Eric Torres Gløpstad, William Meyer, Elion Shatri, Matias Leidland Løyning, Hans Marius Aakre Slettebø, Martin Tønnessen

Benyttede innbyttere: Kristian Garpestad, Kjetil Vigrestad, Inge A. Pettersen, Eirik Gohn, Viktor B. Opheim

 

Kjell Åvendal var igjen på plass på den nye medieplattformen ved Bøgh Hafsø-banen. Høydepunktene fra videoen hans kan du se her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn