Møter Nærbø i kveld


Eiger tar i mot Nærbø på Bøgh Hafsø-banen i kveld. De røde og blå innledet sesongen på beste vis med seier mot Frøyland, men hadde to kamper langt under pari mot hhv Moi og Vaulen etter det igjen.
Nå mener trener Jone Mathiesen at Eiger er i fremgang og spesielt offensivt var det mye gledelig mot Klepp i forrige serierunde. "Vi tror kanskje det harde kampprogrammet var sterkt medvirkende til at det ble noen kamper med svake resultat. Det ble uansett mye slitasje på flere spillere i tillegg til at vi pådro oss en del skader i en fra før av noe liten tropp.
Skader har vi også nå og blant de som er uaktuelle til dagens kamp er både Morten Nodland og Andreas Dyrnes. Sondre Tveit har også hanglet, men ble meldt klar etter treningen torsdag. På den andre side så er nå Eirik Gohn og Sigmund Hunnestad på vei tilbake. De var begge sentrale i mandagens Eiger 2 seier borte mot Hellvik og fikk sine første minutter i kamp på en stund.
Gohn som gjorde en meget god kamp mot Hellvik, er på benken i dagens kamp

Eiger har hatt et brukbart tak på Nærbø i innbyrdes oppgjør etter den «katastrofale 2011-sesongen».
I 2012 ble det 0-0 hjemme og seier 0-1 borte. Målet sørget Fredrik Andersen for, på straffe.
Etter Eigers gjesteopptreden i 3 divisjon i 2013 møttes lagene på ny i 2014. Da ble det 1-1 hjemme (mål: Stian Sleveland) etter det som må karakteriseres som et av de største ranene på «Eigersk jord» da Nærbø utliknet nærmere 7 minutter på overtid.
På bortebane ble det ny Eigerseier med 2-3 (Hans Marius Slettebø (2) og Asbjørn L. Larsen)
Våren 2015 ble det Eigerseier 0-2 i Loen på Nærbø etter et kunstmål av Hans Marius Slettebø og et typisk William Meyer mål - beskrevet slik i referatet etter kampen: «Da tok like godt William Meyer skjeen i egen hånd, forserte alt av Nærbøspillere, rundet keeper og trillet ballen i det tomme målet».
I hjemmekampen dette året vant Eiger 4-0 etter to mål av Nikolajs Kozacuks, et av Stian Sleveland og et av Stian Vigrestad.
Mens Eiger hadde tilhold i 3. divisjon i 2016, tok Nærbø en 4. plass i 4 divisjon avd.1.
I 2017 var begge lagene i 4 divisjon, men mens Eiger spilte i avdeling 1, kom Nærbø på 9 plass i avdeling 2.
 
Det forventes likevel en tøff kamp når 11 jærske krigere vil gjøre alt de kan for å ødelegge for Eigers planer om å sende gjestene hjem med null poeng.
Avspark 19:00!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn