Tilbake på vinnersporet!

Eiger kom tilbake på vinnersporet og tok tre fortjente poeng da Lura gjestet Egersund fredag.
I en lite velspilt kamp ledet de røde og blå 1-0 ved pause og med ytterligere en nettkjenning i andre endte det hele 2-0.
Første omgang var svake 45 minutter av begge lag. Det virket som om både Eiger og Lura hadde vel mye respekt for hverandre og det ble våget lite. Eiger skulle likevel ta ledelsen da Jan Eric Gløpstad satte inn 1-0 etter drøye kvarteret spilt. Målet var likevel vel så mye Hans Marius Slettebøs verk. Etter først å ha mistet kontrollen på ballen gjenvant han den inne i gjestenes 16 meter. Pasningen inn foran mål i etterkant var nærmest ferdigscoret.
Utover i omgangen ble det skapt lite og 1-0 ledelsen stod seg til pause.

En noe bedre utgave av Eiger viste seg frem i første halvdel av andre omgang. Både Matias L. Løyning og Elion Shatri kom til muligheter før sistnevnte satte inn 2-0. Et innøvd cornertrekk fra de to tidligere EIK spillerne Jan Eric Gløpstad og Elion Shatri gav Shatri muligheten til å avslutte og med et godt utført skudd lurte ballen seg ned i venstre hjørne. Ytterligere en god sjanse av samme mann hadde fortjent en bedre skjebne, men etter den relativt gode Eiger innledningen av andre omgang, dabbet den rød-blåe dominansen noe av etter hvert.
Mot slutten var det gjestene som skapte de fleste sjansene, men verken straffespark eller skudd i stanga gav tellende resultat. Sandnes-laget måtte returnere nordover med uforettet sak
da kampens dommer blåste oppgjøret av etter 95 minutter.

Kampfakta:
Seriekamp 4. divisjon avd.1 - Bøgh Hafsø-banen, Hålå.
Eiger-Lura 2-0 (1-0)
Målene: 1-0 (17) Jan Eric Torres Gløpstad, 2-0 (61) Elion Shatri
Tilskuere: 110
Dommer: Khalil Karrouch - Forus og Gausel Idrettslag – ok