Tap for slitne Eigerbein

Eiger maktet ikke å gjenskape onsdagens gode figur når fokuset ble rettet mot kamp om seriepoeng, da turen gikk til Vaulen fredag. Et slitent Eigerlag maktet aldri å by vertene på skikkelig motstand, selv om Jone Mathiesen gjorde flere endringer i startoppstillingen i forhold til onsdagens kamp. Vaulen åpnet friskt og beholdt i det store og hele overtaket gjennom nesten samfulle 90 minutter. I løpet av de første 45, kom Eiger kun til sporadiske sjanser og hjemmelaget ledet svært fortjent til pause.

Flere bytter etter halvtidshvilen skulle bidra til at Eiger kom inn igjen i kampen. Det var i hvert fall planen til trener Mathiesen. Det viste seg imidlertid å være lite å hente på byttene selv om andre omgang endte uavgjort. Vaulen styrte fortsatt det meste selv om også de røde og blå skapte enkelte sjanser. Først på overtid skulle Eiger få ballen i mål, men da var det allerede kjørt. Eiger tapte fortjent og får nå en hel ukes hvile før Lura gjester Egersund neste fredag.

Kampfakta:
Seriekamp 4 divisjon avd.1 - Vaulenbanen
Vaulen-Eiger 3-1 (2-0)
Målene: 1-0 (8), 2-0 (21), 3-0 (89), 3-1 (91) Stian Vigrestad
Dommer: Svein Storedale, Storhaug FK - tålte det meste
Tilskuere: ca 80
Denis Nadarevic,Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Sondre Havsø Tveit, Morten Nodland, Jan Eric Torres Gløpstad, Andreas Dyrnes, Elion Shatri, Mathias Leidland Løyning, Inge Andreas Pettersen, Kristian Garpestad
Benyttede innbyttere: William Meyer, Hans Marius Aakre Slettebø, Stian Vigrestad, Viktor Bjerregaard Opheim