Jovisst kan vi slå EIK!

Sesongen er godt i gang og det er liten tid til å dvele for lenge ved hver kamp. Kort tid etter det skuffende tapet mot Moi på fredag, rettet Eiger-trener Jone Mathiesen fokuset mot onsdagens NM batalje mot EIK. En fullsatt Bøgh Hafsø bane i Hålå tror han er akkurat det som skal til for å få spillerne tilbake i cup-moduset som gav to avansement fra kvaliken. Mathiesen mener at Eiger har alt å vinne, EIK har alt å tape. "Det er nok mange på Husabø som gruer seg", fortsetter han. "EIK er selvsagt store favoritter, men om vi skulle klare å vinne vil det være en større prestasjon enn EIKs seier over Viking i fjorårets NM. Det er større forskjell fra 2 divisjon til 4 divisjon enn det er fra dårlig tippeliganivå til 2 divisjon".

Uansett håper Jone Mathisen at det blir en folkefest og opplevelse folk vil snakke lenge om etterpå. "Byen er sulteforet på skikkelige lokaloppgjør"!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn