Klart for lokaloppgjør på Moi

Eiger tar i dag turen til Moi og årets andre seriekamp. Hjemmelaget slo Vaulen borte og tok i likhet med Eiger også full pott i første serierunde. Moi som gikk ubeseiret gjennom hele fjorårssesongen, fortsatte altså den gode stimen og har faktisk ikke tapt en seriekamp siden oktober 2016.

Eiger har tradisjonelt hatt et godt tak på Moi og sist lagene møttes i serien var i 2015. Da vant de røde og blå 6-0 hjemme og 3-1 borte.

Trener Jone Mathiesen har en stor tropp å velge fra til dagens kamp selv om Sondre Tveit soner karantene, mens Sigmund Hunnestad og Eirik Gohn er skadet. Følgende spillere tar turen til Moi i dag: Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Morten Nodland, Stian Vigrestad, Asbjørn Larsen, Jan Eric Torres Gløpstad, William Meyer, Elion Shatri, Matias Leidland Løyning, Inge Andreas Pettersen, Hans Marius Aakre Slettebø, Stein-Inge Karlsen, Marius Karlsen, Kjetil Vigrestad, Andreas Dyrnes, Viktor Bjerregaard Opheim, Kristian Garpestad, Martin Tønnessen

Avspark 19:00