Perfekt seriestartPå en dag der mye av fokuset ble rettet mot kampoppsettet i 1 runde av cupen, skulle Eiger gjøre et forsøk på å ta sine første poeng i serien. Motstander var Frøyland - et lag som de senere år stort sett har befunnet seg i 3 divisjon. I motsetning til sesongen 2017 der serieåpningen endte med tap for Hinna, startet Eiger 2018-sesongen på beste vis med tre velfortjente poeng.
Etter å tidvis levert strålende spill i de to kvalifiseringskampene til NM, var det først og fremst innsats og vinnervilje som gjorde at Eiger kunne feire årets første trepoenger i første forsøk. Matias L. Løyning scoret første omgangs eneste mål allerede etter ti minutter, men en relativt god start ble ikke videreført. De første 45 minuttene hadde Eiger lite flyt i spillet og kampen ble veldig oppstykket. Gjestene fra jæren entret Bøgh Hafsø-banen med intensjon om å krige til seg poeng - en øvelse Eiger også viste seg å mestre etter hvert.

Innledningen av andre omgang var mer oppløftende sett med Eiger-øyne og innen klokka viste 50 minutter spilt stod det plutselig 3-0. Et flott brassespark signert Hans Marius Slettebø sørget for 2-0, før Matias L. Løyning igjen fant nettmaskene med sitt andre mål for dagen. Etter dette kontrollerte Eiger kampen rimelig greit. Riktignok fikk gjestene litt flere cornere enn man satte pris på, men noen skikkelig sluttspurt kom ikke Frøyland med før helt på tampen. Da var det en dødball som førte til jærbuenes reduseringsmål, men målet skulle vise seg å ikke bli annet enn resultatpynt.

En tøff uke endte altså på beste vis med to seire. Nå er det bare å se frem til neste helgs lokaloppgjør mot Moi på bortebane. Det blir nok en tøff kamp mot en motstander som ikke lenger husker hvordan det er å tape.

Hans Marius Slettebø (bildet over) ble av juryen kåret til dagens Eigerspiller. Med et mål som kan settes i glass og ramme og målgivende pasninger på Matias L. Løynings to mål var det en fortjent utmerkelse.

Se Dalanes Tidenes høydepunkter fra kampen her

Frøylands film fra kampen kan du se her


Kampfakta: 1-0 Matias L. Løyning (10), 2-0 Hans Marius Slettebø (48), 3-0 Matias L. Løyning (50), 3-1 (87)
Dommer: Svein Axel Johannessen - Hidra FK-Fotball - ok
Tilskuere: 140
 
Eigers lag: Denis Nadarevic, Jan Terje Søyland, Morten Nodland, Stian Vigrestad, Asbjørn Larsen, Jan Eric Torres Gløpstad, Andreas Dyrnes, William Meyer, Elion Shatri, Matias Leidland Løyning, Hans Marius Aakre Slettebø
 
Benyttede innbyttere: Eirik Gohn, Inge Andreas Pettersen, Kristian Garpestad, Marius Karlsen, Kjetil Vigrestad
 
Gule kort: Jan Terje Søyland, Asbjørn L. Larsen, Matias L. Løyning

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn