Eiger til MandalEiger er satt opp mot Mandalskameratene på bortebane i andre kvalifiserende runde i NM. Det kunngjorde Fotballforbundet på sin nettside fredag. Mandalskameratene er ingen ukjent motstander for Eiger, men lagene har de siste fem årene kun møtt hverandre i 3 divisjon. Nå har imidlertid begge lag tilholdssted i 4 divisjon.
Kampen er satt opp 4 april, men med tanke på at serien starter 6. april for Eiger og 7. april for Mandalskameratene, er trolig begge lag interessert i å avvikle kampen tidligere.

Mandalskameratene kom seg til andre kvalikrunde ved å beseire Søgne 2-1 på "hjemmebane" (Farsund), mens Eiger som kjent slo Lyngdal 6-3.

Slik har de siste møtene mellom de to cupduellantene gått:
I 2013:
Eiger - Mandalskameratene 2-0
Mandalskameratene – Eiger 4-1
 
I 2016:
Eiger – Mandalskameratene 5-2
Mandalskameratene – Eiger 3-1
 
I NM møttes lagene sist i 2004. Da var Mandalskameratene et habilt 1 divisjonslag som endte på 5 plass i serien, mens Eiger var en middelhavsfarer i 3 divisjon..
I NM-kampen ble Eiger “grust” med 0-7 på hjemmebane (som for anledningen var Brunnmyre på Hellvik)
2004 var også siste gang Eiger kom seg til 1 ordinære runde i cupen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn