Ny hjemmekamp for a-laget

Kampen mellom Eiger og EIK 2 er flyttet fra Husabø til Bøgh Hafsø banen i Hålå. Også tidspunktet er endret og lokaloppgjøret har nå kampstart lørdag kl.1400.
Eiger har de fleste spillerne klar til helgen med Jan Erik Gløpstad og Kristian Garpestad som de (foreløpig) eneste som er uaktuelle.
Hvis Stian Vigrestad entrer banen blir det i så fall for 200 gang i Eigertrøya. Vi tipper at Mathiesens assistent vil gjøre alt han kan for at jubileet blir markert på beste vis!

Stian Vigrestad passerer 200 kamper lørdag!